"Završeno odbojkaško prvenstvo BiH u kategoriji juniori. Na turniru u Odžaku u borbi za treće mjesto OK Napredak pobijedio OK Ljubinje sa 3:1. i osvojio brončanu medalju. U finalu su odbojkaši OK Jedinstvo Brčko pobijedili OK Radnik iz Bijeljine sa 3:0 te tako postali prvaci BiH u kategoriji juniora. Srebrnu medalju je osvojila ekipa Radnika iz Bijeljine Čestitamo ekipama osvajačima medalja"

 Nakon što su prethodno odigrana prvenstva u odbojci za kadete u entitetskim savezima, proteklog vikenda u Modriči je u subotu i nedjelju odigrana završnica državnog prvenstva u ovoj kategoriji. 

Iz Republike Srpske nastupili su OK Modriča iz Modriče i Ok Ljubinje iz istoimenog grada, dok su iz Federacije BiH nastup u završnici osigurali OK Lukavac i Napredak iz Odžaka. U polufinalnim utakmicama, koje su odigrane u subotu Ljubinje je bez poteškoća svladalo Lukavac dok je utakmica Modriča Napredak imala sve značajke pravog susjedskog derbija i rezultatske neizvjesnosti. Naime, Modričani su na svom terenu poveli s dva nula u setovima i u trećem setu do rezultata deset - osam suvereno vodili. Nakon toga dolazi do obrata i Napredak na koncu slavi rezultatom tri dva. Tijekom jučerašnjeg dana Modriča je utakmicu protiv Lukavca lako dobila s tri nula. U finalnoj utakmici Napredak je dobro krenuo, da bi u drugom setu došlo do pada u igri i rezultat se izjednačio na jedan jedan. Nakon toga ponovo je proradio stroj predvođen trenerom Perom Stanićem i igračem turnira Josipom Ilićem, da bi na koncu Napredak osvojio prvenstvo Bosne i Hercegovine rezultatom tri jedan.
Joomla templates by a4joomla